Dierenliefhebbers opgelet!!! Animal Event komt er weer aan!

16 Februari, 2019 17:45

Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 mei en viert dit jaar alweer de dertiende editie! De nieuwe opzet van het festival dat in 2018 zijn vuurdoop beleefde, wordt in 2019 doorgezet. De vijf verschillende event area’s zijn met elkaar verbonden door de Promenade. De thema’s Park, Eiland, Bos, Dorp en Strand sluiten  weer aan bij de verschillende delen van het evenemententerrein.

Er loopt een vaste route langs alle podia, pistes, stands en terrassen. Elke event area is via een eigen entreepoort toegankelijk vanaf de Promenade.

Animal Event biedt voor ieder wat wils. Er zijn shows met én zonder dieren, leuke workshops en interessante demonstraties. Voor de inwendige mens en dier wordt uiteraard ook goed gezorgd. Er zijn verschillende Foodcourts waar een variëteit aan smakelijk heden te verkrijgen zijn. Voor de dieren zijn er verschillende voerproducenten aanwezig waar vast wel wat te snoepen te halen is en op elke hoek staat een drinkbak.
Alprovi, Sport en Spel voor Dieren zal dit jaar weer te vinden zijn op het Eiland. Het Eiland is helemaal gericht op hondensport in het Prins Sport Parcours kunnen bezoekers zelf kennis maken met een tiental populaire hondensporten en in het Prins Sport Stadion worden diverse hondensportdemo’s gegeven en er zijn wedstrijden.

De stand van Sport en Spel voor Dieren zal ook dit jaar weer gevuld zijn met balanskussens, agility materialen en tunnels, producten voor een echte honden buitenspeeltuin en allerlei speelmateriaal, waaronder onze befaamde Mooffz Foamblokken. Genoeg reden om je kaarten te bestellen!In de voorverkoop profiteer je van € 2,- per ticket maar in februari kan je nog gebruik maken van een Early Bird-actie van € 5,- korting per ticket! Bestel hier je tickets mét de korting

We zien je graag weer op 3, 4 en 5 mei tijdens Animal Event!

< Ga jij met Pasen samen met je hond van een eitje genieten? Balanstraining Deel 3 >