Markeringshoedjes set inclusief stokken 100 cm

Naam Markeringshoedjes set inclusief stokken 100 cm
Artikelnummer 1621
Prijs
€ 42,00 incl. 21% BTW
€ 34,71 excl. 21% BTW
Waardering

Te gebruiken als markeringspunt of als mini horden set. In de markeringshoedjes zitten op verschillende hoogtes inkepingen waar je een stok op kan leggen. Zo kan er gemakkelijk op verschillende hoogtes worden gewerkt: op 5, 10 en 15 cm. De markeringshoedjes zijn veelzijdig in gebruik o.a. inzetbaar voor als markering van een parcours, voor slalom, Cavaletti training en springoefeningen.

Klik hier voor een lesplan Cavaletti training.

Springen: Wil je de hond laten springen over een stok, bouw dit dan altijd rustig op. Voeg het signaal 'hoog' pas toe als de hond het springen beheerst, en geef het signaal dan in eerste instantie op het moment dat de hond springt. Dwing je hond nooit. Wil de hond niet, probeer dan samen met je hond over de hindernis te springen. Geef de hond ruimte voor een goede afzet en landing en leer hem netjes in het midden over de hindernis te springen.

Specificaties

  • Markeringshoedjes: set van 10 stuks, 5x geel, 5x blauw. Hoogte: 15 cm, diameter schijf: 30 cm.
  • Markeringshoedjes zijn op 3 verschillende hoogtes in te stellen: 5, 10 en 15 cm, inclusief houder voor 10 schijven.
  • 5x Stok 100 cm, 1x rood, 1x groen, 1x geel, 2x blauw (wilt u de stokken in een bepaalde kleur, dan kunt u dit tijdens het afrekenen in het veld opmerkingen vermelden)
  • Alle onderdelen zijn ook los te verkrijgen maar een setprijs is voordeliger!