16-delige set pionnen 30 cm, stokken 100 cm en horden

Naam 16-delige set pionnen 30 cm, stokken 100 cm en horden
Artikelnummer 1619
Prijs
79,-
  incl. 21% BTW
65,
29
 excl. 21% BTW
Waardering

Een geweldig leuke 16-delige set met veel gebruikersmogelijkheden voor o.a. agilitytraining en behendigheid

Het horden systeem bestaat uit een set van twee houders die op een 30 cm pion kunnen worden bevestigd. De stokken kunnen op 10 verschillende hoogten afgesteld worden. De houders kunnen ook op verschillende hoogten worden afgesteld, deze zijn heel licht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Voor iedere hond kan een geschikte hoogte gekozen worden.

Suggestie voor oefening:
Springen: Wil je de hond laten springen over een stok, bouw dit dan altijd rustig op. Voeg het signaal 'hoog' pas toe als de hond het springen beheerst, en geef het signaal dan in eerste instantie op het moment dat de hond springt. Dwing je hond nooit. Wil de hond niet, probeer dan samen met je hond over de hindernis te springen. Geef de hond ruimte voor een goede afzet en landing en leer hem netjes in het midden over de hindernis te springen. Hoogtesprongen kun je op allerlei manieren opbouwen. Zo ontstaat er voor de hond steeds weer een nieuwe (leer)situatie. Visueel maakt dit voor de hond nogal wat uit of je 1 of meerder stokken gebruikt.

Wat ook een leuke oefening is is om uw hond er eens onder door te laten kruipen in plaats van erover heen.

Specificaties

  • 8x Pion 30 cm, kleur assorti (wilt u de pionnen in een bepaalde kleur: rood, groen, geel of blauw, dan kunt u dit tijdens het afrekenen in het veld opmerkingen vermelden)
  • 4x Stok 100 cm, kleur assorti (wilt u de stokken in een bepaalde kleur: rood, groen, geel of blauw, dan kunt u dit tijdens het afrekenen in het veld opmerkingen vermelden)
  • 4x Horden systeem voor 30 cm pionnen (set van 2), afstand tussen steunen: 5 cm, 8 steunen voor een stok
  • Alle onderdelen zijn ook los te verkrijgen maar een setprijs is voordeliger!