Trigger Rol

Naam Trigger Rol
Artikelnummer 97.66
Prijs
20,
50
  incl. 21% BTW
16,
94
 excl. 21% BTW
Levertijd Half juni 2021
Waardering

Een middelgrote opblaasbare oefenrol met noppen over het gehele oppervlak

De Trigger Rol heeft sensorische knobbels voor extra neurologische stimulatie. De Trigger Rol is qua moeilijkheidsgraad net iets eenvoudiger als de Training Rol. Ook voor puppy's is de Trigger Rol zeer geschikt omdat je laag bij de grond kunt werken. De unieke vorm beperkt de beweging tot alleen de voor- en achterwaartse beweging.

Door iets lekkers net boven hun hoofd te houden moeten ze zich, met hun voorpoten op de Trigger Rol staand, iets oprichten en daarbij hun nek rekken en rug strekken.
Er wordt gewerkt aan evenwicht en balans. Dit is niet alleen goed voor het verstevigen van de spieren van de hond, maar ook voor zijn (zelf)vertrouwen. Er kan worden gevarieerd met de hardheid van de Trigger Rol, om de moeilijkheidsgraad in balans te variëren.

De Trigger Rol is sterk, en gemaakt goede kwaliteit PVC. De Trigger Rol is ook uitermate geschikt voor diagnostische doeleinden, training van de actieve stabiliteit, balans, flexibiliteit, coördinatie, revalidatie en therapie.

Let op: balansoefeningen betekent krachtsport voor de honden. Doe de oefeningen nooit te lang achter elkaar en bouw deze rustig op. De oefening kan makkelijker worden gemaakt door de rol met je voet te stabiliseren!

Specificaties

  • Diameter: 16 cm
  • Lengte: 30 cm
  • Kleur: oranje
  • Maximaal gewicht: 120 kg

Aanbevolen producten