Training Rol

Naam Training Rol
Artikelnummer 95.20
Prijs
29,-
  incl. 21% BTW
23,
97
 excl. 21% BTW
Waardering

De Training Rol wordt veel gebruikt voor training van (sport-, werk-)honden, revalidatie, therapie en particulier gebruik

De unieke vorm beperkt de beweging tot alleen de voor- en achterwaartse beweging. Door iets lekkers net boven hun hoofd te houden moeten ze zich, met hun voorpoten op de Training Roll staand, iets oprichten en daarbij hun nek rekken en rug strekken. Er wordt gewerkt aan de balans. Dit is niet alleen goed voor het verstevigen van de spieren van de hond, maar ook voor zijn (zelf)vertrouwen. Er kan worden gevarieerd met de hardheid van de Training Rol, om de moeilijkheidsgraad in balans te variëren.

De Training Rol is sterk, en gemaakt goede kwaliteit PVC. De Training Rol is ook uitermate geschikt voor diagnostische doeleinden, training van de actieve stabiliteit, balans, flexibiliteit, coördinatie, revalidatie en therapie.

Let op: de oefening die u ziet op dit filmpje is voor gevorderde honden. De oefening kan makkelijker worden gemaakt door de rol met je voet te stabiliseren!

Specificaties

  • Diameter: 24 cm
  • Lengte: 70 cm
  • Kleur: lime groen
  • Maximaal gewicht: 120 kg

Aanbevolen producten