Peanut Ball Senso

Naam Peanut Ball Senso
Artikelnummer 88.06
Prijs
46,
50
  incl. 21% BTW
38,
43
 excl. 21% BTW
Waardering

De Peanut Ball Senso ook wel bekend als de pindabal maar dan met nopjes

Door de nopjes is deze pindabal zeer geschikt voor honden met neurologische stoornissen. De nopjes zorgen voor sensorische prikkels en geven een zachte massage. De Sens ‘o’ Roll wordt veel gebruikt voor training van (sport-, werk-)honden, en voor revalidatie en therapie.

De unieke vorm van de pinda beperkt de beweging tot alleen de voor- en achterwaartse beweging. Wanneer de bal in de lengte wordt gebruikt, kan de hond ook in zijwaartse richting bewegen. De pinda vorm van deze oefenballen bieden een groter contactoppervlak met de grond dan de gymnastiekballen en eggballs, waardoor ze meer stabiliteit bieden tijdens de oefeningen. De Peanut Ball Senso kan worden gebruikt om de spieren van uw hond te versterken. Door iets lekkers net boven hun hoofd te houden moeten ze zich, met hun voorpoten op de pindabal staand, iets oprichten en daarbij hun nek rekken en rug strekken. Er wordt gewerkt aan evenwicht en balans. Dit is niet alleen goed voor het verstevigen van de spieren van de hond, maar ook voor zijn (zelf)vertrouwen. Uw hond kan er ook op gaan zitten of liggen. Er wordt ook gevarieerd met de hardheid van de bal, om de moeilijkheidsgraad in balans te variëren.

De Peanut Ball Senso is sterk, en gemaakt van goede kwaliteit PVC. De Peanut Ball Senso is ook uitermate geschikt voor diagnostische doeleinden, training van de actieve stabiliteit, balans, flexibiliteit, coördinatie, revalidatie en therapie.

Specificaties

  • Afmeting: 50 x 80 cm
  • Kleur: oranje
  • Maximaal gewicht: 120 kg

Aanbevolen producten