Multi Active Stone, halve egelbol, set van 6

Naam Multi Active Stone, halve egelbol, set van 6
Artikelnummer 80.89
Prijs
€ 54,00 incl. 21% BTW
€ 44,63 excl. 21% BTW
Waardering

De egelbollen kunnen worden gebruikt voor stabiliteitstraining en balanstraining.

Dit item is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig voor elke hond om te werken aan de core/kern spieren, houding en balans.

De egelbollen zijn stevig genoeg om het lichaamsgewicht en de druk van alle honden aan te kunnen, maar toch zacht genoeg voor zelfs de kleinste pootjes. Ook honden met zeer gevoelige voeten zijn bereid om te werken met deze zachte egelbollen. De egelbollen kunnen worden gebruikt voor de voorpoten of de achterpoten, of een combinatie van beide om de oefening nog uitdagender te maken!  Dit versterkt de ledematen, core-spieren en verbetert de balans. Wat ook een uitdagende oefening is, is op het juiste moment te benoemen wat de hond doet, zo kun je de hond het verschil leren tussen linksvoor, rechtsvoor, linksachter en rechtsachter.

De moeilijkheidsgraad is te verhogen door de egelbollen om te draaien en de hond met de pootjes op de platte (onder)kant te zetten (bolle zijde omlaag).

U kunt de egelbollen alleen of in combinatie met andere oefenmaterialen gebruiken bijvoorbeeld op een Peanut ball. Ook de stokken met een diameter van 2,5 cm passen in de egelbollen. Leuk te gebruiken voor een slalom parcours. Deze egelbol met nopjes is eventueel te verzwaren met water of zand.

Specificaties

  • Set van 6 stuks
  • Kleur: 6 verschillende kleuren (groen, roze, geel, rood, blauw en oranje)
  • Diameter: 16 cm
  • Hoogte: 8 cm

Aanbevolen producten