Balansbord hout 40 cm

Naam Balansbord hout 40 cm
Artikelnummer 3161
Prijs
€ 19,50 incl. 21% BTW
€ 16,12 excl. 21% BTW
Waardering

Het houten balansbord voor balanstraining voor gevorderden honden en core-stability training

Het balansbord heeft een doorsnede van 40 cm en heeft een houten steunpunt van 6 cm hoog, waarmee 360° dynamische rotatie mogelijk is. Het balansbord heeft een anti-slip oppervlak. Het balansbord is iets kleiner dan het Wobble Board 50 cm van FitPAWS.

Terwijl uw hond werkt om in het midden van het balansbord te blijven staan, zal uw hond zijn core-spieren gebruiken en versterken.
Balanstraining kan honden helpen met hun lichaamsbewustzijn (proprioceptie) en zelfvertrouwen, wanneer ze leren om te gaan met veranderende en onstabiele omgevingen. Regelmatig trainen op het houten balansbord is een goede manier om gezonde en sterke gewrichten, kracht, core-spieren en mobiliteit te verbeteren en te onderhouden.

Puppies kunnen al vroeg beginnen met balanstraining.

Het houten balansbord kan ook worden gebruikt voor revalidatie, zoals gewichtsbelasting of spierversterking van ledematen.

Let op: gebruik het houten balansbord uitsluitend als trainingsmateriaal en alleen onder toezicht. Laat de hond niet alleen met het houten balansbord en voorkom dat de hond blessures oploopt of dat hij het materiaal kapot maakt.

Schrijf een review

Uw waardering

Stel een vraag over dit product

Aanbevolen producten