Workshop Balans en Coördinatie

28 Juli, 2019 19:02

Opgelet!!! DE WORKSHOPS ZITTEN VOL!!
Sport en Spel gaat serieus uitpakken! Op zaterdag 28 september krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer een groot deel van onze balansmaterialen met je hond uit te testen! Hoe leuk is dat?
 Veel van wat er in ons magazijn staat en geschikt is voor coördinatie en balans (en dat is véééél), zullen we meenemen. De Fitbones van Fitpaws, Mooffz Foamblokken, Pindaballen, The Klimb, Mooffz Stapstenen enz. enz.. En wie weet nemen we ook nog wel wat leuke nieuwe dingen mee…

Lijkt je dit wat? Geef je dan op voor de workshop Balans en Coördinatie, gegeven door Desire Keun van “Dogs in Balance”!

Wie is Desire?

Desire Keun is fysiotherapeute, osteopaat voor dieren en een zeer ervaren trainer van instructeurs en hondenbaasjes. Zij vindt het belangrijk om middels een goede basis in fysieke eigenschappen als coördinatie en balans, verder te bouwen in de training.

Lichaamsbewustwording is belangrijk voor zowel de fysieke als mentale belastbaarheid van de hond. Alle honden hebben er baat bij. Oefeningen helpen bij het ondersteunen van de ontwikkeling van de opgroeiende pup tot het stabiel en zo fit mogelijk houden van de senior. De sporthond werkt aan voorwaarden om optimaal te presteren en blessures te voorkomen. Honden die onzeker zijn worden zekerder en er wordt veel aandacht besteed aan communicatie en teamwork.

Zaterdag 28 september 2019

Duur workshop 1,5 uur
Optie 1: 9.30 uur
Optie 2: 11.45 uur
Optie 3: 14.00 uur

Voor wie: instructeurs en particulieren
Locatie bij mooi weer:
Bosweg 4, Wageningen
Binnenlocatie bij slecht weer: Veenderweg 71a, Ede
(enkele dagen voor de workshop hoor je op welke locatie je moet zijn)

Kosten per deelnemer:
Met hond: € 55,-
Zonder hond: € 32,50

Opgeven:
Stuur een mail naar: info@sportenspelvoordieren.nl
Kies een optie/ tijdstip: optie 1, 2 of 3
Geef aan of je met of zonder hond komt.

Wees er snel bij want Vol=Vol

Enthousiast geworden na deze workshop?
Dan hebben wij op deze dag uiteraard het één en ander in de aanbieding zodat je thuis verder kan trainen. Of misschien ben je wel zo getriggerd en wil veel meer weten over balans en coördinatietraining, geef je dan op voor de vervolgcursus bij Desire Keun.

< De vakantie komt eraan, wat doe jij met je hond? Het is zomer! Laten we gaan zwemmen met de hond! >