International Symposium on Movement & Health for Dogs

12 Maart, 2018 10:07

Themadagen over verantwoord sporten en werken met honden

EduPet Education houdt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni 2018 het eerste International Symposium on Movement & Health for Dogs in Bad Wildungen, Duitsland. Experts verzorgen er compleet programma over verantwoord sporten, werken en recreëren met honden.

Vooraanstaande sprekers uit Oostenrijk, Engeland, Amerika en België zullen zowel vanuit een wetenschappelijke als praktische achtergrond ingaan op onderwerpen als voeding voor de sporthond, het behandelen en voorkomen van sportblessures, revalidatie, alternatieve therapieën als kruidentherapie, acupunctuur en plasmatherapie en sporten als canicross, steppen, bikejoring, windhondenrennen, sledehondenrennen en agility.

Professionals
Het symposium vindt plaats in het Maritim Hotel in Bad Wildungen en richt zich op professionals uit diverse disciplines die in gezondheid en beweging bij honden geïnteresseerd zijn. Ook hondeneigenaren die serieus werken en sporten met honden zijn welkom. De voertaal van het sympsoium is Engels, er is een simultaan vertaling naar het Duits aanwezig.

Early bird
Tot 1 mei geldt een speciaal early bird-tarief voor het symposium: deelname kost 495 euro exclusief btw en dat is, naast zestien lezingen, inclusief twee lunches, koffie, thee, water en snack, een gezamenlijk diner op vrijdagavond en het boek ‘Movement & Health for Dogs’. Na 1 mei geldt een tarief van 545 euro exclusief btw. Kijk voor alle informatie op http://mhd.eduvet.nl

< Kom jij ook naar het grootste dierenevenement op 4, 5 of 6 mei 2018? Actie The Klimb profiteer nu van 10% korting >