Step Extra Compact Easy

Naam Step Extra Compact Easy
Artikelnummer 3149
Prijs
€ 24,95 € 21,95 incl. 21% BTW
€ 20,62 € 18,14 excl. 21% BTW
Waardering

Deze Extra compacte step Easy is erg leuk te gebruiken bij hondentraining en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen

Deze aerobic step is bijzonder stabiel en verstelbaar in 2 verschillende standen. Deze compacte step heeft een ruimtebesparend design. Het patroon op de bovenkant zorgt voor antislip.

Kan goed gebruikt worden in een parcours of voor allerlei gehoorzaamheids- of behendigheidsoefeningen.

Suggesties voor oefeningen:

Pootjes op de grond: Je kunt een hond naast "pootjes op" ook "pootjes op de grond" leren. Zodra de hond met al zijn voeten op de grond staat, benoem en beloon je dat moment. Goed zo dat is "pootjes op de grond". Als uw hond dit goed beheerst, is dit goed in te zetten als uw hond ongewenst op de bank of tegen mensen springt.
Achterpootjes op: De hond kan ook leren met zijn achterpoten ergens op te staan. Dit is een prima oefening om de hond bewust te maken van zijn lijf en hem te laten ervaren dat hij ook een "achterkant" heeft. Benoem wat de hond doet en beloon hem als hij met beide achterpoten op de steen staat, zodat hij de gewenste positie blijft aanhouden.
Pootje over: Zorg ervoor dat zijn voorpoten op de step staan, zijn achterpoten op de grond. Werk hierbij zowel van links naar rechts als van rechts naar links.

Specificaties
- Afmeting: L68 x B28 x H10/15 cm
- Maximale gebruikersgewicht: 100 kg

Schrijf een review

Uw waardering

Stel een vraag over dit product