Alprovi

Betrouwbare leverancier van sport- en spelmaterialen voor dieren, ideaal voor dierentrainers, hondenscholen en voor particulieren thuis.

Alprovi is een bedrijf in oefenmaterialen, begonnen in 1988 in de fysiotherapie en het bewegingsonderwijs, maar uitgegroeid naar oefenmaterialen voor dieren. Een deel van het assortiment bleek uitermate geschikt voor dierentraining, met name hondentraining. We zijn enthousiast op zoek gegaan naar steeds meer leuke materialen voor dierentraining. Ondertussen hebben wij een breed assortiment opgebouwd in leuke spel- en oefenmaterialen voor dierentraining.

Onze materialen zijn uitermate geschikt voor o.a. behendigheids- en agilitytraining, clickertraining, puppy cursussen, coördinatie- en balanstraining, doggy dance en fysiotherapie voor dieren. Uiteraard blijft het voorop staan dat het gebruik van de oefenmaterialen op een verantwoorde manier moet gebeuren, altijd onder toezicht van een volwassen persoon.

Een greep uit ons assortiment:
• Balansmaterialen: balanskussens, balansborden, stappensets, loopbanen en egelbollen.
• Materialen voor behendigheid en agility: pionnen, stokken, hoepels, hoepelvoeten, clips, hordensystemen, slalompalen, etc.
• Grote gymballen voor o.a.Treibball
• Pindaballen en Donuts
• Leuke spelmaterialen, zoals gatenballen, puzzels, opdracht dobbelsteen, frisbees, rinkelballen en ringen.

Alprovi levert materialen van verschillende A-merken. Kwaliteitsmerken die u bij ons kunt vinden zijn o.a. Gymnic®, Togu®, FitPaws®, Nina Ottosson®, en nog veel meer.

Alprovi staat voor het leveren van kwaliteit op het gebied van sport- en spelmaterialen: kwaliteit van de gezondheid en plezier van dieren en zijn baasje te verbeteren, goede kwaliteit van onze producten en service te leveren, en de kwaliteit en werkplezier van onze werknemers optimaal te houden.