Multi active stone set inclusief stokken

Naam Multi active stone set inclusief stokken
Artikelnummer 1623
Prijs
€ 65,00 incl. 21% BTW
€ 53,72 excl. 21% BTW
Waardering

Een multifunctionele set voor stabiliteitstraining, balanstraining en voor het uitzetten van een slalom parcours

Dit item is niet alleen leuk, maar ook heel nuttig voor elke hond om te werken aan de core/kern spieren, houding en balans. De egelbollen zijn stevig genoeg om het lichaamsgewicht en de druk van alle honden aan te kunnen, maar toch zacht genoeg voor zelfs de kleinste pootjes. Ook honden met zeer gevoelige voeten zijn bereid om te werken met deze zachte egelbollen. De egelbollen kunnen worden gebruikt voor de voorpoten of de achterpoten, of een combinatie van beide om de oefening nog uitdagender te maken!  Dit versterkt de ledematen, core-spieren en verbetert de balans. Wat ook een uitdagende oefening is, is op het juiste moment te benoemen wat de hond doet, zo kun je de hond het verschil leren tussen linksvoor, rechtsvoor, linksachter en rechtsachter.

De moeilijkheidsgraad is te verhogen door de egelbollen om te draaien en de hond met de pootjes op de platte (onder)kant te zetten (bolle zijde omlaag).

U kunt de egelbollen alleen of in combinatie met andere oefenmaterialen gebruiken bijvoorbeeld op een Peanut ball. Ook de stokken met een diameter van 2,5 cm passen in de egelbollen. Leuk te gebruiken voor een slalom parcours.

Specificaties

  • 6 x Multi Active Stone, Diameter: 16 cm, Hoogte: 8 cm, kleur assorti
  • 6 x Stok 100 cm (wilt u de stokken in een bepaalde kleur: rood, groen, geel of blauw, dan kunt u dit tijdens het afrekenen in het veld opmerkingen vermelden)
  • Alle onderdelen zijn ook los te verkrijgen maar een setprijs is voordeliger!

Aanbevolen producten