Mooffz Easy Hooper

Naam Mooffz Easy Hooper
Artikelnummer 10090
Prijs
25,-
  incl. 21% BTW
20,
66
 excl. 21% BTW
Waardering
Koop 4 voor € 22,50 per stuk en bespaar 10%
Koop 8 voor € 21,25 per stuk en bespaar 15%

Aan ons Hoopers assortiment toegevoegd: de Mooffz Easy Hooper
Deze Hooper is gemakkelijker op te bergen en te vervoeren, verwijder de boog en de Hooper is gedemonteerd. Anders dan de traditionele Hoopers, zit er aan deze Mooffz Easy Hooper geen onderbalk vast. Dankzij het aluminium in de boog is dit niet nodig en blijft de Hooper in de juiste stand staan. Het is heel stabiel en extra veilig omdat er geen onderbalk aan vast zit.

Hoopers is een enorm leuke en uitdagende sport. De bogen, ook wel Hoops genoemd, maken deel uit van een agility (behendigheid) parcours. De Hoopers hondensport komt oorspronkelijk uit Amerika. Het is speciaal ontwikkeld voor honden die nog niet aan agility mee kunnen doen, omdat ze hier te jong of te oud voor zijn. Bij Hoopers wordt er namelijk niet gesprongen en zo is het fysiek laag in belasting.

De Mooffz Easy Hooper kun je eenvoudig overal mee naartoe nemen en is geschikt voor trainingen en wedstrijden. Een Hooper parcours kun je uitbreiden met tunnels, hekjes en tonnen. De opstelling dient in een vloeiende lijn opgezet te worden, zodat er geen belastende bochten gemaakt te hoeven worden. Varieer in de volgorde en blijf de hond uitdagen. Dat maakt het interessant en leuk.

Voor het aanleren van Hoopers gebruik je target training. De hond wordt positief beloond met voer en spel. Met het doel dat het baasje op een bepaalde plek in het parcours de hond stuurt, door middel van commando’s via de stem en het lichaam. Bij Hoopers wordt er zonder druk getraind en valt er veel plezier te beleven voor zowel de hond als het baasje. Het is heel leuk om te doen en iedereen kan het leren

Specificaties

  • Gemaakt van aluminium
  • Prijs per stuk, bij 4 stuks voordeliger
  • Hoogte 90 cm, breedte doorgang 85 cm

Aanbevolen producten