Channelwire

Naam Channelwire
Artikelnummer 10028
Prijs
165,-
  incl. 21% BTW
136,
36
 excl. 21% BTW
Waardering
Kleur
Inclusief 10 verbindingsbogen

Deze veelzijdige slalom is overal te plaatsen. Op gras, zand of steen, de Channelwire blijft stabiel staan door de platte zijsteunen

De Channelwire bestaat uit twee delen waarmee deze geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Elk deel heeft een tussenruimte van 1 meter en bestaat uit 3 palen. Door de Channelwire op verschillende manieren te plaatsen kan de hond op een fijne manier aangeleerd worden zich correct door de slalom te bewegen.

De Channelwire is gemaakt van duurzaam aluminium en de palen kunnen worden uitgevoerd met verschillende kleuren doppen.

Transparante verbindingsbogen
De Channelwire is ook te bestellen met transparante verbindingsbogen, deze zijn zo te plaatsen dat de hond door de slalom wordt begeleid. Het is een veilige begrenzing die de hond helpt om op de juiste manier door de slalom heen te gaan.

Specificaties

  • 2 delen: lengte 3 meter per deel, hoogte stokken 80 cm
  • Gemaakt van duurzaam aluminium en de palen zijn van kunststof
  • Inclusief 6 doppen, let op de kleurmarkering moet u nog bij de variatie aangeven.
  • 10 stuks verbindingsbogen: lengte verbindingsbogen circa 160 cm
  • Uitvoering met of zonder transparante verbindingsbogen (laatste heeft een meerprijs). U kan de bogen ook los bestellen en deze kunnen op maat voor u worden gemaakt. Meer info: stuur een mail.
  • LET OP: Dit pakket is te lang voor de reguliere post en zal met een aparte expediteur worden verstuurd, hierdoor zijn de verzendkosten zijn € 15,-