Schutting A-vorm Klein

Naam Schutting A-vorm Klein
Artikelnummer 10309
Prijs
1670,-
  incl. 21% BTW
1.380,
17
 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering
UItvoering

De A-vormige schutting is speciaal ontwikkeld voor openbare gelegenheden. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een hondenspeeltuin!

Laat de hond in het midden lopen en geef voor een extra moeilijkheidsgraad het commando ‘blijf’ op de punt van de schutting. De schutting is voorzien van een antislip laag plus strategisch geplaatste dwarslatten, dus de hond kan niet gaan glijden. Een mooie oefening voor vertrouwen en gehoorzaamheid.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
1. Uitgevoerd in RVS. Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd.
2. Uitgevoerd in HDPE. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van 19 mm, uv-bestendig, HDPE. De kunststof delen (HDPE) zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen (appeltjes groen) en grijs.

Specificaties

  • Geschikt voor kleine honden
  • Toestelafmetingen: L 160 x B 70 x H 60 cm
  • Benodigd oppervlak: L 160 x B 70 cm
  • Verankering: De staanders gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
  • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten.

Aanbevolen producten