Kleine Wip

Naam Kleine Wip
Artikelnummer 10303
Prijs
1195,-
  incl. 21% BTW
987,
60
 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering
UItvoering

De Wip is een speeltoestel voor honden die zeker een aanvulling is in een hondenspeeltuin

Een prachtig toestel waarop de balans en gehoorzaamheid van de hond geoefend kan worden. Stapje voor stapje totdat de plank kiept en er veilig verder gelopen kan worden. Hier wordt gewerkt aan vertrouwen tussen eigenaar en hond. Het is niet niks om op een bewegende ondergrond te lopen.

De plank is voorzien van een antisliplaag waardoor de hond er niet op kan uitglijden.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
1. Uitvoering in RVS. Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd. Op de wip worden nog sporten geplaatst zodat de hond niet kan uitglijden.
2. Uitvoering in HDPE. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van 19 mm, uv-bestendig, HDPE. De kunststof delen (HDPE) zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen (appeltjes groen) en grijs. De bovenkant van de wip is gebobbeld en bestaat uit antislipmateriaal (zie afbeelding blauwe wip).

Specificaties

  • Geschikt voor alle honden
  • Toestelafmetingen: L 235 x B 37 H 50 cm
  • Benodigd oppervlak: L 235 x B 37 cm
  • Verankering: De staanders gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
  • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten.

Aanbevolen producten