Hondenspeeltuin

Hondenparken en hondenlosloopgebieden zijn ideale ontmoetingsplekken voor eigenaren en honden

Hondenliefhebbers en hun honden hebben hier de gelegenheid om een mooie wandeling te maken in een veilig gebied. De toevoeging van een hondenspeelplaats geeft nog eens een extra stimulans om meer buiten zijn. Het is een prachtige gelegenheid voor eigenaren die graag actief bezig zijn met hun hond om extra tijd uit te trekken voor een oefening op een speeltoestel. Het oefenen op de toestellen helpt honden om gewenst gedrag aan te leren en meer vertrouwen te krijgen in zichzelf en de eigenaar. De toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende gradaties van moeilijkheid voor zowel kleine als grote honden.

De speeltoestellen zijn van hoge kwaliteit grondstoffen gemaakt die comfortabel en veilig zijn. Het staal wordt behandeld met een antislip verflaag of poedercoating. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd.

De H-versie van de toestellen zijn gemaakt van HDPE platen (bovenkant toestel), deze zijn erg solide en extreem goed bestand tegen alle weersinvloeden. Door deze hoge standaard zijn de toestellen opgewassen tegen vele jaren van intensief gebruik in de buitenlucht. Kortom, het is een uitstekende investering voor jaren plezier voor eigenaar en dier! De kunststof delen (HDPE) zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen (appeltjes groen) en grijs.

Klik hier voor de online brochure