Groot balanskussen 55 cm inclusief onderstel

Naam Groot balanskussen 55 cm inclusief onderstel
Artikelnummer 95.11
Prijs
77,
50
  incl. 21% BTW
64,
05
 excl. 21% BTW
Waardering

Groot balanskussen 55 cm met onderstel is uitermate geschikt voor honden van alle leeftijden om te werken aan balans, proprioceptie en kracht

Door het grote balanskussen in de schaal te plaatsen wordt er extra stabiliteit geboden.

Het balanskussen heeft een gladde zijde en een noppen zijde. De sensorische knobbels zorgen voor extra neurologische stimulatie.

Kleine honden kunnen erop staan en grote honden kunnen op het kussen leren zitten. Door het verhogen of verlagen van de hoeveelheid lucht in het balanskussen kan er een passende uitdaging bij elke individuele hond worden gecreëerd. Door de grote diameter kan zowel de stabiliteit van voor-, achterpoten en rug worden getraind.

Senior honden met een verminderde balans zullen veel profijt hebben van het onderstel. Honden met neurologische of orthopedische problemen kunnen veilig werken met het balanskussen in combinatie met het onderstel.

Let op: gebruik het balanskussen uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid uw hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het balanskussen en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat hij het materiaal kapot kan maken.

Specificaties
  • Diameter Balanskussen: 55 cm
  • Kleur: Oranje, onderstel grijs
  • Inclusief onderstel: diameter 60 cm
  • Het balanskussen kunt u oppompen met een handpomp, deze moet apart worden besteld