SPPD Set 4 Hoopers

Naam SPPD Set 4 Hoopers
Artikelnummer 10060
Prijs
350,-
  incl. 21% BTW
289,
26
 excl. 21% BTW
Waardering

Wil je graag met je hond gaan bewegen, maar is agility voor jouw hond (nog) niet haalbaar, start dan met Hoopers

Deze Hoopers basisset is ideaal om mee te starten, hiermee kun je diverse, complete opstellingen maken waarmee eindeloos geoefend kan worden. Uiteraard is de set ook verder aan te vullen met de losse onderdelen zoals een Hooper hekje, extra tunnels of Hooper tonnen.

Bij Hoopers draait alles om een goede samenwerking tussen hond en baasje. Een parcours bestaat uit hoepelvormige toestellen en (korte) tunnels waar de honden doorheen moeten, en hekjes en tonnen waar omheen moet worden gelopen.
De opstelling van het parcours wordt in een vloeiende lijn opgezet zodat er geen belastende bochten moeten worden gemaakt. Door telkens een ander parcours uit te zetten, blijf je jezelf en de hond uitdagen.
Het meest nieuwe aan deze sport is dat het baasje vanuit een bepaald gebied in het parcours stuurt en daardoor minimaal in beweging is. De honden moeten zoveel mogelijk zelfstandig op aanwijzing van stem- en lichaamscommando’s van het baasje het parcours afleggen. Door de zelfstandigheid van de hond in het parcours, wordt er ook een zekere mate van denkwerk vereist.
Voor het aanleren gebruik je voornamelijk target training en wordt er beloond met voer- en spelbeloningen.
Een geweldige leuke sport waarbij er een mooie samenwerking ontstaat tussen baas en hond.

Deze SPPD basisset voor Hoopers bestaat uit:

  • 6 Hoopers (ongemonteerd)
  • 2 Hoopertonnen (afmetingen zijn niet volgens de NADAC HOOPER wedstrijd eisen, maar door het kleine verschil in afmeting wel zeer goed te gebruiken voor trainingen).
  • 1 Agility tunnel van 1 meter, diameter 60 cm, blauw

Aanbevolen producten