Multifunctionele rubberen voeten set, 7-delig

Naam Multifunctionele rubberen voeten set, 7-delig
Artikelnummer 1630
Prijs
27,
50
  incl. 21% BTW
22,
73
 excl. 21% BTW
Waardering

Een leuke multifunctionele set voor allerlei oefeningen voor behendigheid- en hondentraining

Zet een stok op de rubber voet en leer de hond linksom en rechtsom om de stok heen te lopen. Doe dit eerst met behulp van iets lekkers in je hand en probeer dit later op afstand. Begeleid de hond om de stok heen en benoem daarbij wat de hond doet 'rechtsom' of 'linksom'. Als de hond deze oefening goed beheerst kun je de afstand van de stok gaan vergroten en de hond er zelf omheen laten rennen.

Wil je deze oefening uitbreiden, zet twee rubber voeten met een stok op een rij en leg aan het einde de hoepel op de grond. Stuur de hond steeds 'om' een andere stok, en laat de hond aan het einde in de hoepel zitten, liggen of staan.

Ook kun je de hond door de de hoepel heen laten stappen of laten springen. Leer de hond in het begin eerst door een hoepel heen te lopen door hem te lokken met iets lekkers. Plaats vervolgens de stokken in de rubber voeten en bevestig de clips aan de stokken en de hoepel. Doordat de clips 360 graden draaibaar zijn kan de hoepel zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst, op elke gewenste hoogte.

Specificaties

 • 2x Rubber voet, 1,1 kg (staat zeer stabiel), Geschikt voor stokken met een diameter van 2,5 cm
 • 2x Stok 100 cm, kleur blauw
 • 1x Hoepel 70 cm, kleur geel
 • 2x Clip
 • Wilt u de hoepel of stokken in een bepaalde kleur: rood, groen, geel of blauw, dan kunt u dit tijdens het afrekenen in het veld opmerkingen vermelden
 • Alle onderdelen zijn ook los te verkrijgen maar een setprijs is voordeliger!
 • TIPS & TRUCS
 • Zet een stok op de rubber voet en leer de hond linksom en rechtsom om de stok heen te lopen. Doe dit eerst met behulp van iets lekkers in je hand en probeer dit later op afstand.
  Begeleid de hond om de stok heen en benoem daarbij wat de hond doet 'rechtsom' of 'linksom'. Als de hond deze oefening goed beheerst, kun je de afstand van de stok gaan vergroten en de hond er zelf omheen laten rennen.
 • Wil je deze oefening uitbreiden? Zet twee rubber voeten met een stok op een rij en leg aan het einde de hoepel op de grond. Stuur de hond steeds 'om' een andere stok, en laat de hond aan het einde in de hoepel zitten, liggen of staan.
 • Ook kun je de hond door de de hoepel heen laten stappen of laten springen. Leer de hond in het begin eerst door een hoepel heen te lopen met iets lekkers. Plaats vervolgens de stokken in de rubber voeten en bevestig de clips aan de stokken en de hoepel. Doordat de clips 360 graden draaibaar zijn kan de hoepel zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst, op elke gewenste hoogte.
Veel plezier samen!