Educ o Disks targetschijven, set van 4

Naam Educ o Disks targetschijven, set van 4
Artikelnummer 10111
Prijs
17,-
  incl. 21% BTW
14,
05
 excl. 21% BTW
Waardering

Target training kan een leuke en boeiende manier zijn om je hond te leren stappen op een aangewezen plek en op een bepaalde plek te blijven staan.

Gebruik de targetschijven om de hond van target (doel) naar target (doel) te sturen. Leer op deze manier de  commando's 'blijf', 'ga weg' of  'ga daar naartoe' aan. Gebruik een snoepjes of clicker om uw hond te belonen wanneer hij interesse toont in de targetschijf. Als uw hond de targetschijven kan aanraken als deze op de grond liggen, kunnen deze een hulpmiddel zijn bij andere balansmaterialen. Je kunt de schijven ook gebruiken om de hond in een rechte lijn vooruit te sturen over een serie hindernissen (bijvoorbeeld hoepels of sprongen).
Je kunt ook 2 targetschijven aan beide kanten van een Peanut ball leggen. Leer uw hond om twee voorpoten op de targetschijven te zetten. Vervolgens kunnen 4 targetschijven bovenop de Peanut ball worden geplaatst en moet de hond op 4 targetschijven staan en een de Peanut ball. Als dat geen uitdaging is!

De targetschijven zijn gemaakt van antislipmateriaal dit zorgt voor extra grip. Te gebruiken bij verschillende oefenmaterialen.

Let op: gebruik de targetschijven uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid uw hond met een Peanut ball. Laat de hond niet alleen, voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat hij het materiaal kapot kan maken.

Specificaties

  • Antislip, 1 geribbelde kant en een gladde zijde
  • Diameter schijven: 21 cm
  • Kleur: assorti
  • Aantal: 4 stuks

Aanbevolen producten