Platform

Naam Platform
Artikelnummer 10300
Prijs
€ 1.075,00 incl. 21% BTW
€ 888,43 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering
UItvoering

Het platvorm is een zeer veelzijdig toestel en onmisbaar in een hondenspeeltuin

Het platvorm is een mooi punt om te beginnen met de oefeningen. Geef de hond even de tijd om kennis te maken met het platform door er aan te laten snuffelen of het even aan te raken. Voor een uitgebreidere kennismaking, kan er iets lekkers opgelegd worden dat de hond terwijl hij gewoon nog op de grond staat, er van af mag eten. Leid de hond met iets lekkers in je hand naar en op het platform en beloon terwijl hij op het platform staat: eerst met alleen de voorpoten, daarna met alle poten.

Het platvorm kan helpen bij het aanleren van de “tafeltraining” zodat de hond in de toekomst veilig op de tafel verzorgd kan worden. Het is meteen ook een hulp bij het aanleren van diverse gehoorzaamheidsoefeningen.

Wanneer de hond al wat meer gevorderd is, kan het platform als rustpunt of pauzetafel gebruikt worden tijdens een hindernissenparcours.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
1. Uitvoering in staal. Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL kleuren worden uitgevoerd.
2. Uitvoering in RVS. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van 19 mm, uv-bestendig, HDPE. De kunststof delen (HDPE) zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen (appeltjes groen) en grijs.

Specificaties

 • Toestelafmetingen: L 90 x B 90 x H30 cm
 • Benodigd oppervlak: L 90 x B 90 cm
 • De staanders van het speeltoestel gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
 • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten.

Schrijf een review

Uw waardering
 • State Funded Drug Rehab Methadone Clinic Near Me
  Center For Subs 2020-03-31 20:46:22
  Alcohol Rehab Arc Rehab http://aaa-rehab.com Drug Rehab Teen Substance Abuse http://blackbizlist.net/author/jamesgrere/
 • Free Drug Rehabilitation Center Local Alcohol Treatment Centers
  Alcohol Rehab C 2020-03-31 04:29:42
  Drug Abuse Treatment http://aaa-rehab.com Drug Rehab Centers Near Me Alcohol Rehab Near Me Free http://shaboxes.com/author/grainbronze72/
 • Methadone Program Substance Use
  Samhsa Programs 2020-03-30 12:11:02
  Closest Methadone Clinic http://aaa-rehab.com Drug Rehab Centers Near Me Faith Based Rehab Near Me http://zhulbul.ru/user/rehabcenters/
 • Women'S Rehab Near Me Residential Alcohol Rehab Centers
  24 Hour Drug Re 2020-03-29 20:55:23
  Luxury Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab Residential Alcohol Rehab Centers http://ftp-khujand.tj/index.php?subaction=userinfo&user=rehabcenters
 • Private Alcohol Treatment Alcohol Treatment Near Me
  Women'S Rehab C 2020-03-26 00:32:04
  Women'S Rehab Center Near Me http://aaa-rehab.com Drug Rehab Near Me http://aaa-rehab.com Inpatient Drug Rehab Facilities http://aaa-rehab.com

Stel een vraag over dit product

Aanbevolen producten