Hindernis - laag

Naam Hindernis - laag
Artikelnummer 10319
Prijs
945,-
  incl. 21% BTW
780,
99
 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering

Deze lage hondenhindernis is speciaal ontwikkeld voor openbare gelegenheden. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een hondenspeeltuin of hondenpark!

Is de hoge sprong nog een beetje teveel van het goede? Probeer dan deze hindernis! Deze in hoogte verstelbare hindernis daagt uit om een mooie, lage sprong te nemen. Begeleider en hond kunnen er samen overheen springen of de hond kan het alleen doen als ultieme gehoorzaamheidsoefening.

Voordat er gesprongen gaat worden, is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Safety first!. Halsbanden en tuigen dienen goed aangesloten te zitten. Werkt de hond aan de riem, dan moet hij nergens achter kunnen blijven haken.
Voordat er gesprongen gaat worden heeft de hond een goede warming-up nodig. Vergeet ook de cooling-down erna niet.  
Springen betekent in eerste instantie oefenen. De hond dient fysiek in goede conditie zijn om te springen. Begin laag en zorg dat de hond een goede springtechniek kan aanleren. De sprong is niet het doel, maar een middel om beter met de hond samen te werken. Het moet voor beide leuk zijn!

Specificaties

  • De sprong is in hoogte verstelbaar en daarom geschikt voor alle honden
  • Toestelafmetingen: L 92 x B 44 x H 46 cm
  • Benodigd oppervlak: L 92 x B 44 cm
  • Verankering: De staanders gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
  • Materiaal: Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd.
  • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten