Hindernis - hoog

Naam Hindernis - hoog
Artikelnummer 10320
Prijs
1189,-
  incl. 21% BTW
982,
64
 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering

Deze hoge hondenhindernis is speciaal ontwikkeld voor openbare gelegenheden. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een hondenspeeltuin of hondenpark!

Deze in hoogte verstelbare hindernis daagt uit om een mooie en vooral hoge sprong te nemen. Samen eroverheen springen of de hond het alleen laten doen als ultieme gehoorzaamheidsoefening.

Voordat er gesprongen gaat worden, is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Safety first!. Halsbanden en tuigen dienen goed aangesloten te zitten. Werkt de hond aan de riem, dan moet hij nergens achter kunnen blijven haken.
Voordat er gesprongen gaat worden heeft de hond een goede warming-up nodig. Vergeet ook de cooling-down erna niet.

Springen betekent in eerste instantie oefenen. De hond dient fysiek in goede conditie zijn om te springen. Begin laag en zorg dat de hond een goede springtechniek kan aanleren. De sprong is niet het doel, maar een middel om beter met de hond samen te werken. Het moet voor beide leuk zijn!

Specificaties

  • De sprong is in hoogte verstelbaar en daarom geschikt voor alle honden
  • Toestelafmetingen: L 182 cm x B 46 x H 77 cm
  • Benodigd oppervlak: L 182 cm x B 46 cm
  • Verankering: De staanders gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
  • Materiaal: Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd.
  • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten

Aanbevolen producten