FitPAWS® Wobble Board 90 cm

Naam FitPAWS® Wobble Board 90 cm
Artikelnummer 10004
Prijs
€ 199,00 incl. 21% BTW
€ 164,46 excl. 21% BTW
Waardering

Het FitPAWS® Wobble Board is een prachtig balansbord voor balanstraining voor gevorderden honden en core-stability training

Het FitPAWS® Wobble Board 90 cm beschikt over een extra grote anti-slip oppervlak dat groot genoeg is voor de meeste honden. De FitPAWS® 90 cm Wobble Board bestaat uit drie verwisselbare steunpunten (small, medium, large) voor verschillende balans uitdagingen en moeilijkheidsgraden. Voor de beginnende honden, kunt u zelfs beginnen zonder steunpunt, zodat uw hond gewend raakt aan het gevoel het balansbord. Voeg vervolgens de kleine steunpunt toe, bij vooruitgang van de ontwikkeling van de balans kunt u de middelgrote en uiteindelijk de grote steunpunten gebruiken.

Terwijl uw hond werkt om in het midden van het balansbord te blijven staan, zal uw hond zijn core-spieren gebruiken en versterken. 
Balanstraining kan honden helpen met hun lichaamsbewustzijn (proprioceptie) en zelfvertrouwen, wanneer ze leren om te gaan met veranderende en onstabiele omgevingen.

Regelmatig trainen op het FitPAWS® Wobble Board is een goede manier om gezonde en sterke gewrichten, kracht, kernspieren en mobiliteit te verbeteren en te onderhouden.

Puppies kunnen al vroeg beginnen met balanstraining.

Het FitPAWS® Wobble Board kan ook worden gebruikt voor revalidatie, zoals gewichtsbelasting of spierversterking van ledematen. Het extra grote oppervlak maakt het mogelijk om op dit balansbord samen met de hond te gaan staan bij bijvoorbeeld revalidatie.

Let op: gebruik het Wobble Board uitsluitend als trainingsmateriaal en alleen onder toezicht. Laat de hond niet alleen met het Wobble Board en voorkom dat de hond blessures oploopt of dat hij het materiaal kapot maakt.

Schrijf een review

Uw waardering

Stel een vraag over dit product